Strana 3 z 4

Napísané: 01 Nov 2007 08:03
od používateľa Luděk
Taky jsem něco bez úhony přivezl letos z Chorvatska. Dařilo se mu u mně dobře až do doby,kdy zachutnal Salariusovi (to teda nevím proč) a během pár dnů ho celý sežral.


http://www.reef.sk/album_showpage.php?p ... ser_id=575
http://www.reef.sk/album_showpage.php?p ... ser_id=575 :cry:

Napísané: 05 Jan 2008 23:03
od používateľa motyl
niečo ohladom krmenia korálov a recept na krmivo :wink:
http://saltaquarium.about.com/cs/coralc ... 022103.htm

Napísané: 01 Feb 2008 12:27
od používateľa Lukáš
Nazorny kurz na sefkuchara pre narocnych stravnikov
http://reefcentral.com/forums/showthrea ... genumber=5

Napísané: 01 Feb 2008 13:17
od používateľa pepe
Nevíte, proč dávají do toho Papone receptu na krmení FRUKTOZU??
Má to nějaký význam? - že by jí někteří živočichové přímo využívali jako zdroj energie,nebo je tam kvuli bakteriím?? :?

Napísané: 01 Feb 2008 17:14
od používateľa shark
Lukáš napísal:Nazorny kurz na sefkuchara pre narocnych stravnikov
http://reefcentral.com/forums/showthrea ... genumber=5

ta kaše vypadá velice chutně :lol:
ale počítám že korály si daji do nosu :wink: a rybám budou šílet chuťový receptory :lol:

Napísané: 02 Feb 2008 01:17
od používateľa laomedon
už len nejaký FISHMONGER shop a môžeme ísť na nákup ako ten hlop ....

Napísané: 02 Feb 2008 20:48
od používateľa shark
byl jsem omrknout Makro a nejsem nijak přesvědčenej že by se tady u mě v Ol.dalo nakoupit na tu směs pro korály.Jednak malej výběr a navíc nejistota v tom jestli jde o čerstvý zboží.To by šlo snad ještě vysledovat ale koupit celý balení ustřic a pod.to je sakra drahá záležitost.po dvou škeblích připadně po čtyřech mi to nedají a tak asi zustanu u komerce :evil:

Napísané: 22 Feb 2008 18:42
od používateľa shark
tak jsem nakoupil,přece jen jsem se domluvil s prodavači a vychytal si čerstvej dovoz.super :) tak jsem udělal vše jak má být a pošrotoval jsem jim i mořský řasy aby tam nic nechybělo 8)
Ale mám problem :lol: Těch řas mám tolik že nevim co snima.Jsou to ty jak tu kdosi spominal že se daji koupit i v Metru.Zabalený syrový v krabici.Nemáte někdo nápad jak stim naložit?Nikdy jsem to ani v kuchyni nevyužíval.Koupil jsem je převážně pro ty ryby a nečekal jsem že toho bude tolik :)

Jsou to ty samý jak o nich psal Roman

Napísané: 22 Feb 2008 19:01
od používateľa laomedon
zabal si do nich ryzu s rybou a mas sushi :-)

mozno ta to bude inspirovat na japonsku kuchnu castejsie ...

Napísané: 22 Feb 2008 19:07
od používateľa shark
laomedon napísal:zabal si do nich ryzu s rybou a mas sushi :-)

mozno ta to bude inspirovat na japonsku kuchnu castejsie ...
sem si řikal že klaun by byl docela pěkný sushi :lol: ne ale váženě oni jsou nekerý na přimou konzumaci ale nekerý se musí upravit jinak jsou pro nás těžko stravitelný.pokud máte někdo link budu vděčnej :wink: Nebo je vrazim do mražáku a budu hledat jak na to :lol:

Napísané: 23 Feb 2008 14:46
od používateľa Lukáš
Ja to pridavam do cestovin, rizota, polievok alebo tiez ako domace "sushi".

Napísané: 24 Feb 2008 09:27
od používateľa shark
mno mám jich fakt hodně ono se to nezdá ale kilo těch řas to je pořádná porce,to hned tak asi nesnim.Uvažuju že to vezmu na rozprach do Valmezu.Myslíte že to vydrží v lednici nebo to dát raději do mražáku?Pujde to vubec tak dlouho udržet?

Napísané: 24 Feb 2008 10:25
od používateľa Roman
shark napísal:mno mám jich fakt hodně ono se to nezdá ale kilo těch řas to je pořádná porce,to hned tak asi nesnim.Uvažuju že to vezmu na rozprach do Valmezu.Myslíte že to vydrží v lednici nebo to dát raději do mražáku?Pujde to vubec tak dlouho udržet?
no ak si ich nedal do mrazaku hned, tak si sprav z nich spenat alebo to hod slepicam

mimochodom vcerajsia sushi party dopadla dobre, esteze nemam ziadne akvarka aspon mi navsteva nic zive nezozrala

Napísané: 24 Feb 2008 10:52
od používateľa andy
shark napísal:mno mám jich fakt hodně ono se to nezdá ale kilo těch řas to je pořádná porce,to hned tak asi nesnim.Uvažuju že to vezmu na rozprach do Valmezu.Myslíte že to vydrží v lednici nebo to dát raději do mražáku?Pujde to vubec tak dlouho udržet?
Rozmixovat :arrow: mrazak, alebo usušit a potom mámine vždy nenápadne prisipať do kastróla :D .

Napísané: 24 Apr 2008 10:34
od používateľa Lukáš
Zase nieco do talianskych sefkucharov.......
http://www.reefitalia.net/forums/showthread.php?t=8825