špenát
Moderátori: Roman, reicho, Superreefer
- Lukáš
- Dlhodobý návštevník fóra
- Príspevky: 2165
- Dátum registrácie: 16 Nov 2005 22:55
- Bydlisko: Bratislava
Vysoký obsah kys. šťavelovej a jej solí, vyššia akumulácia dusíkatých látok ako v morských rastlinách a niekoľko ďalších drobností.Skúšať kúpenú zeleninu je riskantné aj kvôli použitiu chem. látok v poľnohospodárstve pri jej pestovaní. Vlastnoručne dopestovaný špenát by sa teoreticky občas použiť dal, ale keďže máme x ďalších možností ako zabezpečiť kvalitnejšiu potravu, nemá význam pokračovať v debate o zelenine.
P.S.: šalát je lepší, ale ani ten neskrmujem morským rybám. Aj na chudobnom slovenskom trhu sa dá zohnať min. 5 druhov sušených morských rias + niečo sa vždy urodí aj v AQ alebo dá dopestovať ("kŕmne kamene")....
P.S.: šalát je lepší, ale ani ten neskrmujem morským rybám. Aj na chudobnom slovenskom trhu sa dá zohnať min. 5 druhov sušených morských rias + niečo sa vždy urodí aj v AQ alebo dá dopestovať ("kŕmne kamene")....