Akva z PO

Ukážte aké krásne alebo zaujímave nádrže máte práve vy. Nezabudnite že je lepšie raz vidieť ako 100 krát počuť.

Moderátori: Roman, Superreefer

Re: Akva z PO

Poslaťod matej » 21 Jún 2010 10:15

Uz som to nasiel :D
matej
Na REEFe len začínam
Na REEFe len začínam

Poslaťod JA » 27 Júl 2010 22:53

Ja som si prave objednal http://www.shop-meeresaquaristik.de/pro ... tor-C.html a ako napln http://www.shop-meeresaquaristik.de/pro ... imer-.html
cital som na to len same pozitivne reakcie (reaktor a hlavne ta napln).... tak uvidm.
Tiez mam problem s CA, MG a KH, ale pred tym ako som zacal pouzivat sol ATI, som mal problem iba z KH (pri soli Tropic Marine PRO). Jednoducho som menil vodu raz do mesiaca a akvariu fungovalo a teraz po dvoch mesiacoch s ATI, ked som videl ze s koralmi je uz akosi zle som CA nameral pod 300 !!! Novorozrobena voda s ATI solou mala MG pod 1000 :(. Ktovie ako to je s ostatnymi mikro a marko prvkami.
Citam ze si z Presova, kde si zohnal tu sol PREIS ? Udajne je tiez dost dobra ( http://www.preis-aquaristik.de/de/techn ... rsalz.html ) Sranda, ze PREIS tam pise aby sme si dali pozor na soli, ktore sa zmiesavaju v pomere 340 az 390 mg na 10 litrov vody (spravne by malo 310mg), udajne sa jedna o soli chudobne na mineraly... Sol ATI sa zmiesava v pomere 404mg na 10 litrov vody !
JA
Na REEFe len začínam
Na REEFe len začínam

Poslaťod matej » 29 Júl 2010 07:46

No sol PREIS som kupil od Fera Bajanu zo Ziliny, ma toho paletu a ja od neho beriem skoro vsetky veci :)

Ja som ATI tiez skusal ale nakoniec som skoncil pri tej PREIS, chlapik co mi ju odporucil tvrdil ze je to ta najlepsia co vyskusal ze je rovnako dobra ako TROPIC Marin mozno o trochu lepsia, zatial som spokojny.

Ja mam reaktor od Grotechu 110, a napln dam koralove ulomky + MG od grotechu pre reaktor.Este somto ale nespustil stale sa to nejak natahuje ...
matej
Na REEFe len začínam
Na REEFe len začínam

Poslaťod matej » 24 Aug 2010 21:29

Tak momentalne odchadzam na dovolenku dufam ze to akva tych 12 dni vydrzi a ked sa vratim tak konece by som dal do prevadzky kalcium reaktor. Mam reaktor, obehove cerpadlo na nuteny obeh vody, napl - koralova drt + Mg od grotechu a CO2 bombu. teraz to len nejak slusne dat dokopy a spustit. :D Dufam ze to obyvatelia akva ocenia 8)
matej
Na REEFe len začínam
Na REEFe len začínam

Predchádzajúci

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Posledne pridane prispevky
Chtěl jsem se zeptat b... 15:37
nejak jsem koukal na do... 15:35
hlasim sa aj ja
Najdiskutovanejšie témy fóra
Moře 300l
Založení nového akva - po...
Tank of the Reicho
Pomoc, ohledně zbudování ...
Ako vyuzit dlhy jesenny vece...
Reverzná osmóza verzus alt...
2000 litrový REEF v Badine